Zoeken

Terug naar overzicht

Scheepsmakelaar

GTS ofwel Gensta Trading & Shipping BV, gevestigd te Krimpen a/d IJssel, is een onderneming die zich richt op de scheepsmakelaar dij van allerlei typen binnenvaartschepen. Binnen Gensta Trading & Shipping zijn 4 scheepsmakelaar s dagelijks actief om een bijdrage te leveren bij het tot stand komen van aan- en verkopen van schepen naar zowel binnen- als buitenland. Bijdrage die bestaan uit: Marketing schepen, professionele advisering en bemiddeling, aan- of verkoop contracten opstellen, begeleiding verkoopproces, export van schepen, enzovoorts. Met betrekking tot het laatste, zijn tientallen schepen door bemiddeling van GTS verkocht naar de binnenlandse markt en landen als RoemeniŽ, Bulgarije, Hongarije, KroatiŽ, Polen, BelgiŽ, Frankrijk en andere Europese landen. Zie hiervoor ook de lijst 'verkochte schepen'.

Voor iedere binnenvaartondernemer die een schip wil kopen, probeert GTS een zo groot mogelijk aanbod te genereren. Andersom probeert GTS, voor iedere binnenvaartondernemer die een schip wil verkopen, een zo groot mogelijke afzetmarkt te creŽren en te bereiken. Daarom heeft GTS in diverse Oost-Europese landen agenten ter beschikking, die voor GTS en haar klanten als intermediair optreden. Ook adverteert GTS veelvuldig in binnenlandse en buitenlandse media. Aangeboden schepen worden hierdoor in meerdere talen te koop aangeboden. Ook heeft GTS een eigen krant in beheer waarin nieuws vermeld staat over ontwikkelingen op de Donau. Deze krant worden op veel plaatsen langs de Donau bezorgd zoals op sluizen, havenkantoren, etc. Deze zogenaamde Donau-krant wordt ook wel Donau-nieuws genoemd.

Verder kenmerkt GTS zich voor openheid en betrouwbaarheid in de omgang met klant als ook in de samenwerking met collega scheepsmakelaar s. Met betrekking tot dit laatste werken de medewerkers van GTS samen met een aantal andere scheepsmakelaar s met als doel de (aan)vraag van de klant zo compleet en zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Want een GTS - scheepsmakelaar begrijpt heel goed: Iedere klant is uniek en iedere klant heeft zijn eigen wens.


Mocht u geÔnteresseerd zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze contactgegevens treft u aan op de contactpagina.